Crosstrainer Master CF45

Crosstrainer

Master CF45, Nyhet

CF45 är en riktigt gedigen crosstrainer som har alla det funktioner som den kräsna hemmagymmaren önskar. Motståndet är av EMS modell vilket innebär att det är en underhållsfri elektromagnet som står för motståndet när man vill träna lite tyngre. Mätaren har en bluetooth koppling vilket gör träningen lite roligare och mer underhållande. CF45 har även en rejäl steglängd på hela 50 cm vilket innebär att även längre personer får sträcka ut ordentligt under träningspasset, detta samtidigt som man kan öka lutningen på de bakre skenorna gör träningen både utmanande och rolig. Crosstrainer CF45 är en riktigt robust och bra crosstrainer som är tillverkad för hemmabruk. Då monteringen är avancerad säljer vi bara denna modell monterad just nu

Tekniska data

Display: Belyst LCD skärm
Visar:  tid, distans, hastighet, rpm, kcl, puls, watt mm
Pulsmätning:  Handpuls (el pulsbälte opt.)
Antal program  12 st skalbara
 Svänghjul  9 kg
Ergometer  Ja

Steglängd:  50 cm
Motstånd  elektro magnet
Nivåer  32 st
Vikt:  112 kg
Mått: (LxBxH)  165 x 63 x 170 cm
Max användarevikt  150 kg

Pris:

11995 Kr

Hyrköp

1000 kr/mån

Slutsåld, -vi väntar på leveransbesked. OBS Levereras monterad. Totalpris  för 3 månader inkl adm avgift 3100 kr, rest vid ev köp efter tre månader 8995 kr

Montering

Levereras omonterad. Montering av motionscykel och löpband kostar 390 kr, roddmaskin, spinningcykel och crosstrainer med hjul bak kostar 650 kr och crosstriner med hjul fram kostar 850 kr.

Transport

De flesta maskiner är enkla att transportera i vanlig bil och några kräver ett vanligt släp. I samband med köp/hyra kan vi låna ut släp.

Vi kan köra ut maskiner åt er och debiterar beroende på avstånd. Utkörning i närområdet 0-7 km Kostar 200 kr, Längre sträckor kostar 30 kr/km. Kostnad för transporter gäller till entré i markplan. Vid utkörning är montering obligatorisk.

Just nu har vi specialpris på utkörning av träningsmaskiner. Se på Utkörningszoner

Några frågor ?

Fyll i formuläret intill om du har några frågor eller vill boka en crosstrainer