AddBike förvandlar din vanliga cykel, eller din elcykel, till en lättmanövrerad lastcykel med ett stort användningsområde på under 10 minuter. Skjutsa barn, matvaror, hunden eller andra saker. Du kan komplettera basenheten med det du har behov av. Lättmanövrerad med cykelkänsla då framhjulen tillåter att du lutar cykeln. Med detta konceptet har du en flexibel lastcykel till ett lågt pris och efterhand som behoven förändras i livet förändrar du din AddBike.

Basenheten

Basenhet

Insatts för transport av barn (eller hund)

Barntransport

(eller hund)

Låda

Transportlåda

Lutningsbara hjul

Smidig och billig lastcykel

AddBike förvandlar din cykel till en cargobike, till ett relativt lågt pris, samtidigt som du behåller cykelupplevelsen. Cykeln kommer inte upplevas som tidigare men du kommer upptäcka att den är mycket smidigare än lådcyklar brukar vara. Det tar en stund innan du blir helt bekväm med AddBike, det kan ta allt från några minuter till flera timmar.

Med AddBikes unika och patenterade vipphjulssystem lutar cykeln som vanligt vid styrning. Det gör den lätthanterlig och smidig. Trots AddBike har tre hjul har den inte skapats för dem med balansproblem. Du måste kunna köra en traditionell cykel för att hantera AddBike.

Genom att byta framhjulet på din cykel med AddBike får du en praktisk och kompakt lastcykel på bara några minuter!

På AddBike kan du välja de tillsatser som uppfyller dina specifika behov: skjutsa barn, hunden, laster, matvaror ...

 

AddBike presentationsfilm

Denna video presenterar konceptet AddBike som skapades 2015. Produkterna som visas i videon är prototypversioner av AddBike. De kan därför skilja sig lite i utseende och funktion från de  som för närvarande säljs.