Hos oss luktar det cykelaffär när du kommer in genom dörrarna. Vi säljer kvalitetscyklar för för varje behov så oavsett om du söker en tävlingsmontain bike, en racer, en vanlig damcykel eller barncykel så har vi många alternativ. Givetvis har vi även tillbehör och reservdelar samt egen verkstad så att vi kan ge Dig den service och hjälp Du har rätt att kräva. Det är skillnad på cyklar och cyklar och cyklister och cyklister, hos oss får du alltid provcykla innan du bestämmer dig så du får en cykel som passar just dig.. Alla cyklar vi säljer är alltid helt färdigmonterade och injusterade, dessutom bjuder vi på den viktiga första service efter 2-4 veckor.

Kvalitet lönar sig 

Värdegaranti barncyklar: 

Våra cyklar håller värdet. Köper du en barncykel (upp till 24") av oss garanterar vi att betala minst hälften tillbaks vid byte till ny större cykel inom 25 månader. (gäller normalanvänd cykel)

Värdegaranti barncyklar

Elcykel

Hos oss finner du ett riktigt stort program med cyklar från Batavus. Promovec, Merida, e-Green, Tunturi och Skeppshult. Här finns både typiska damcyklar men också mountainbike och Hybrider.

Nedan några länkar till våra största leverantörer. Där finns hela modellprogrammen upplagda.

Gör om din cykel till en trehjulig lastcykel som lutar som en riktig cykel i kurvorna. Klicka på loggan för mer info

Troligtvis den bästa hopfällbara cyklen på marknaden, idialisk för pendlare, husvagnsägare, seglare, utlandsresenärer m fl. Klicka på loggan för mer info

Logga

Kvalitetscykel från den enda svenska cykeltillverkare som har gjort egna ramar sedan starten 1920. Modern teknik blandad med genuint hantverk. Klicka på loggan för att få se hela modellprogrammet.

Merida är en av världen största cykeltillverkare och är en av de tillverkare som driver fram tekniken. Allt från vardagscyklar till de mest extrema racers eller mountainbikes. Se det svenska programmet på Meridastore.se

Hövding är en airbagcykelhjälm som erbjuder världens bästa stötupptagningsförmåga. Skyddet är överlägset än vanlig hjälm. Oberoende forskare har kommit fram till att Hövding är 8 X säkrare än en vanlig hjälm. Prova den hos oss !

TWS

TWS Elcyklar är designade i Sverige för det Svenska klimatet och kraven på komponeter av högsta kvalitet. De olika modellerna finner du på JOFRABS hemsida

Batavus logga

Batavus är ett Hollänskt cykelmärke, känt för hög kvalite. Holländarna är ett cyklande folk och varje dag görs det 17 miljoner cykelresor i Holland så de har en fin hemmamarknad att utvecklas på. De cyklar vi säljer från Batavus är främst deras elcyklar som vi finner väldesignade och prisvärda.

Just nu !

Se fler aktuella erbjudande i vår butik på blocket

.