Världens bästa gräsklippare ?

Vi har sålt Husqvarna Automower sedan den första kom 1998 och har genom det skaffat oss stor erfarenhet av robotklippare och kan erbjuda ett tryggt köp med installation.

Är Husqvarnas Automwer marknadens bästa robotklippare ? Vi sticker ut hakan och säger ja. Den är väl beprövad och har hela tiden förbättras och idag är driftsäkerhet och funktion mycket bra.

Viktiga punkter som tål jämförelse

  • Ljudnivå
  • Spårbildning
  • Säkerhet
  • Komplexa trädgårdar
  • Driftsäkerhet

En Automower klipper tyst med små knivar som stannar omedelbart om klippare lyfts. Den slumpar avstånd till guide och begränsningskabel när den följer så det inte blir någon spårbildning. Alla modeller har 1-3 guidkablar som hjälper klipparen ut och in genom smala passager så den hittar alla delar även i komplexa trädgårdar. 435 AWD klarar lutningar upp till 70 %.

Husqvarna robotgräsklippare i praktiken

En vanlig missuppfattning är att automowern bara fungerar på plana anlaggda gräsytor utan hinder. Inget kan vara mer felaktigt. Titta på de här bilderna här intill och se hur automowern klarar stora ytor, med backar (upp till 70 % lutning), hängande buskar, träd, buskar och komplexa ytor. Detta är bilder från Pers trädgård i Höör som årligen besöks av en massa mullvadar så det är inte jämt någonstans (Per är han som har GELWEL). Automowern finns i 11 modeller med kapacitet från 600 kvm till hela 5000 kvm. Samtliga bilder nedan visar 220AC (äldre modell som såldes 2003-2015) på en gräsmatta på ca 1500 kvm. De nya modellerna klarar detta ännu bättre.

Modellöversikt och priser

Vi installerar din robotgräsklippare till fast pris. Priser inkl installation och installationsmaterial. I installation ingår placering av laddningstation, dragning av slingkabel, grundinställning av maskin och genomgång av menyer och inställningar så att du själv förstår och kan ändra inställningar i framtiden. Med en bra installation minskar söktider och maskinen blir mer effektiv och slits mindre.

Inbyte

Vi byter in din gamla gräsklippare vid köp av en ny. Har du sedan tidigare en Husqvarna Automower så behövs troligen inte hela installationen göras om och då gäller inviduellt pris vid varje affär. Hör av dig för offert.

Tillbehör

De vanligaste tillbehören har vi samlat här.

X-line

X-tra allt. X-line modellerna har Automower® Connect GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar. Appen Automower® Connect-ger dig kontrollen: spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världen. OBS Alla priser inkl installation och installationsmaterial

Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 405X

Husqvarna Automower® 405 har en kompakt design och passar perfekt för mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m2. Den hanterar enkelt sluttningar med en lutning på 40%. Plattformen med fyra hjul och systematisk passagehantering ger effektiv drift, och trippelsökningsfunktionen gör det enklare att hitta den snabbaste vägen hem till laddstationen. Utrustad med vädertimer, frostsensor och X-linepaketet. Enkel att rengöra och tvätta med en slang. Grundinstallation med 150 meter kabel för guide och begränsingslinga ingår.

20 999 Kr
Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 415X

Välutrustad 4-hjulig robotgräsklippare för effektiv klippning av komplicerade gräsytor. Lämplig för mediumstora ytor upp till 1600 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 40%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Kaross med snäppfäste i oilka färger finns som tillval. 250 meter kabel för guide och begränsingslinga ingår i grundinstallationen.

26 700 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 430X

En stor robotklippare med massor av inbyggd intelligens och smarthet i mjukvaran, bland annat utrustad med GPS-navigation för effektiv klippning på de mest varierande och krävande ytorna. Passande för större ytor upp till 3200 m² och kan hantera branta sluttningar med en lutning på upp till 45%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. 400 m kabel för guide och begränslingslinga ingår i grundinstallationen.

35 800 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 450X

Förstklassig modell från världsledaren inom robotgräsklippning. Smart nog att ta sig an utmaningar som stora och komplexa gräsmattor, en eller flera trånga passager, hinder, tuff terräng och backar med lutningar upp till 45%. GPS-assisterad navigering och en mängd andra smarta funktioner, inklusive Automower® Connect som ger dig full kontroll över din Husqvarna Automower ® i din smartphone. Dess funktioner hjälper till att hålla din gräsmatta grön, frisk och perfekt klippt. I grundinstallationen ingår 500 meter slingkabel.

49 400 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 435X AWD 

Husqvarnas nya fyrhjulsdrivna Automower® 435X AWD är en riktig tuffing som klarar svår terräng och branta sluttningar med en lutning på upp till 70 %. Dessutom kompatibel med Google Home och Alexa. Dess funktioner hjälper till att hålla din gräsmatta grön, frisk och perfekt klippt. I grundinstallationen ingår 400 meter slingkabel.

55 400 kr

Standard-line

Pålitliga robotklippare för alla typer av gräsmattor. Connect@home så du kan hantera din robotklipppare via din smartphone (Ej 105). OBS Alla priser inkl installation och installationsmaterial

Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 105

Kompakt, robotgräsklippare med tre hjul för effektiv klippning av öppna gräsytor. Lämplig för mindre ytor upp till 600 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 25%. Lätt att använda och erbjuder möjlighet till personliga inställningar. Polarvit kaross finns som tillval. 150 m kabel ingår i grundinstallationen.

11 990 Kr

Slut för säsongen !

Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 305 - Kampanj !

Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design och passar perfekt för mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m2. Den hanterar enkelt sluttningar med en lutning på 40%. Plattformen med fyra hjul och systematisk passagehantering ger effektiv drift, och trippelsökningsfunktionen gör det enklare att hitta den snabbaste vägen hem till laddstationen. 150 m kabel ingår i grundinstallationen.

15 005 kr
13 990 Kr 

 

Så långt lager räcker !

Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 310

Effektiv 4-hjulig robotgräsklippare för medelstora och mer komplexa gräsytor. Lämplig för områden upp till 1000 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik styr automatiskt robotgräsklipparen genom trånga passager. Det intuitiva menysystemet möjliggör personliga inställningar för när du vill att maskinen ska klippa. Snap-covers i olika färger finns som tillval. 150 m kabel för slinga och guide ingår i grundinstallationen.

17 700 Kr 

 

Slut för säsongen !

Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 315

Välutrustad 4-hjulig robotgräsklippare för effektiv klippning av komplicerade gräsytor. Lämplig för mediumstora ytor upp till 1500 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 40%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Kaross med snäppfäste i oilka färger finns som tillval. 200 meter kabel för guide och begränsingslinga ingår i grundinstallationen.

21 500 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 420

Välutrustad stor robotgräsklippare för effektiv klippning av komplicerade gräsytor. Lämplig för större ytor upp till 2200 m² och kan hantera branta sluttningar med en lutning på upp till 45%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Polarvit kaross finns som tillval. 250 meter kabel för begränslingslinga och guide ingår i grundinstallationen.

27 500 kr

Slut för säsongen !

Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 440 - Kampanj rabatt 1500 kr (så långt lager räcker)

Husqvarna Automower® 440 är en robust och väldigt pålitlig robotgräsklippare för trädgårdar på upp till 4000m2. Tyst och automatiskt hanterar den komplexa ytor, trånga passager, tuff terräng och backar med upp till 45% lutning. Vädertimer anpassar klippningen utefter gräsets tillväxt. Med två guidekablar och fyra olika sätt att hitta tillbaka till laddstationen får du en perfekt klippt gräsmatta med minsta möjliga insats från din sida. I grundinstallationen ingår 450 meter slingkabel.

38 700 kr

Slut för säsongen !

Extra kabel debiteras med 12,50 kr/m. Framkörning upp till 7 km ingår, körsträckor utöver detta debiteras med 30 kr/km.

Auto-mow impact safety cable

Extra förstärkt slingkabel för robotgräsklippare

Uppgradera från standard 2,7 mm kabel till denna dubbelförstärkta 3,6 mm kabel för 3,00 kr/meter. Vi lämnar då 3 års garanti på installationen och risken att du drabbas av brott på sling- eller guide-kabel minimeras.