Världens bästa gräsklippare ?

Vi har sålt Husqvarna Automower sedan den första kom 1998 och har genom det skaffat oss stor erfarenhet av robotklippare och kan erbjuda ett tryggt köp med installation.

Är Husqvarnas Automwer marknadens bästa robotklippare ? Vi sticker ut hakan och säger ja. Den är väl beprövad och har hela tiden förbättras och idag är driftsäkerhet och funktion mycket bra.

Viktiga punkter som tål jämförelse

  • Ljudnivå
  • Spårbildning
  • Säkerhet
  • Komplexa trädgårdar
  • Driftsäkerhet

En Automower klipper tyst med små knivar som stannar omedelbart om klippare lyfts. Den slumpar avstånd till guide och begränsningskabel när den följer så det inte blir någon spårbildning. Alla modeller har 1-3 guidkablar som hjälper klipparen ut och in genom smala passager så den hittar alla delar även i komplexa trädgårdar. 435 AWD klarar lutningar upp till 70 %.

Husqvarna robotgräsklippare i praktiken

En vanlig missuppfattning är att automowern bara fungerar på plana anlaggda gräsytor utan hinder. Inget kan vara mer felaktigt. Titta på de här bilderna här intill och se hur automowern klarar stora ytor, med backar (upp till 70 % lutning), hängande buskar, träd, buskar och komplexa ytor. Detta är bilder från en trädgård i Höör som årligen besöks av en massa mullvadar så det är inte jämt någonstans. Automowern finns i 11 modeller med kapacitet från 600 kvm till hela 5000 kvm. Samtliga bilder nedan visar 220AC (äldre modell som såldes 2003-2015) på en gräsmatta på ca 1500 kvm. De nya modellerna klarar detta ännu bättre.

Modellöversikt och priser Just nu, inklusive hus !

Vi installerar din robotgräsklippare till fast pris. Priser inkl installation, installationsmaterial och robothus. I installation ingår placering av laddningstation, dragning av slingkabel, grundinställning av maskin och genomgång av menyer och inställningar så att du själv förstår och kan ändra inställningar i framtiden. Med en bra installation minskar söktider och maskinen blir mer effektiv och slits mindre.

Inbyte

Vi byter in din gamla gräsklippare vid köp av en ny. Har du sedan tidigare en Husqvarna Automower så behövs troligen inte hela installationen göras om och då gäller inviduellt pris vid varje affär. Hör av dig för offert.

Tillbehör

De vanligaste tillbehören har vi samlat här.

X-line

X-tra allt. X-line modellerna har Automower® Connect GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar. Appen Automower® Connect-ger dig kontrollen: spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världen. OBS Alla priser inkl installation

Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 405X,

Husqvarna Automower® 405 har en kompakt design och passar perfekt för mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m2. Den hanterar enkelt sluttningar med en lutning på 40%. Plattformen med fyra hjul och systematisk passagehantering ger effektiv drift, och trippelsökningsfunktionen gör det enklare att hitta den snabbaste vägen hem till laddstationen. Utrustad med vädertimer, frostsensor och X-linepaketet. Enkel att rengöra och tvätta med en slang. Inkl 150 m slinga/guidekabel.

30 190 Kr
Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 415X,

Välutrustad 4-hjulig robotgräsklippare för effektiv klippning av komplicerade gräsytor. Lämplig för mediumstora ytor upp till 1600 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 40%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Kaross med snäppfäste i oilka färger finns som tillval. Inkl 250 m slinga/guidekabel.

36 190 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 430X                                      Så långt lagret räcker !

En stor robotklippare med massor av inbyggd intelligens och smarthet i mjukvaran, bland annat utrustad med GPS-navigation för effektiv klippning på de mest varierande och krävande ytorna. Passande för större ytor upp till 3200 m² och kan hantera branta sluttningar med en lutning på upp till 45%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Inkl 400 m slinga/guidekabel.

Ord 50 580 kr
Nu 44 590 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 430X NERA Epos

Avancerad robotgräsklippare som ger perfekt resultat på komplexa gräsmattor upp till 3200 m². Uppnå precisionsklippning med virtuella gränser via Automower® Connect-appen och Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit som finns tillgängliga som tillbehör. Designad för estetisk perfektion och med smarta funktioner som intelligent undvikande av föremål, hantering av sluttningar med upp till 50 % lutning och GPS-assisterad navigering. För en skräddarsydd gräsmatta 24/7 kan olika arbetsytor med olika inställningar skapas. Tillfälliga ytor där klipparen inte får vistas skapas också enkelt från din smarta telefon med Automower® Zone Control. En obligatorisk trädgårdsbesiktning kommer att utföras av oss vid köp av Husqvarna Automower® 430X NERA med Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit.

63 890 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 450X NERA

En robotgräsklippare som ger dig en perfekt klippt gräsmatta upp till 5000 m². Från intelligent undvikande av föremål till tillförlitlig drift oavsett väderlek. Navigerar enkelt i hörn och ger än färre spår i gräsmattan samt rengörs lätt med trädgårdsslang. Skapa flera arbetsytor med unika inställningar. Tillfälliga ytor där klipparen inte får vistas skapas också enkelt från din smarta telefon med Automower® Zone Control. Uppnå precisionsklippning med virtuella gränser via Automower® Connect-appen och Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit som finns tillgängliga som tillbehör. Inkl 400 m slinga/guidekabel.

64 590 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 435X AWD

Husqvarnas nya fyrhjulsdrivna Automower® 435X AWD är en riktig tuffing som klarar svår terräng och branta sluttningar med en lutning på upp till 70 %. Dessutom kompatibel med Google Home och Alexa. Dess funktioner hjälper till att hålla din gräsmatta grön, frisk och perfekt klippt. Inkl 400 m slinga/guidekabel.

69 590 kr

Standard-line

Pålitliga robotklippare för alla typer av gräsmattor. Connect@home så du kan hantera din robotklipppare via din smartphone (Ej 105). OBS Alla priser inkl installation 

Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 105

Kompakt, robotgräsklippare med tre hjul för effektiv klippning av öppna gräsytor. Lämplig för mindre ytor upp till 600 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 25%. Lätt att använda och erbjuder möjlighet till personliga inställningar. Polarvit kaross finns som tillval. Inkl 150 m slinga/guidekabel.

16 100 Kr
Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 305

Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design och passar perfekt för mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m2. Den hanterar enkelt sluttningar med en lutning på 40%. Plattformen med fyra hjul och systematisk passagehantering ger effektiv drift, och trippelsökningsfunktionen gör det enklare att hitta den snabbaste vägen hem till laddstationen. 

20 590 Kr 

 

Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 310 II

Effektiv 4-hjulig robotgräsklippare för medelstora och mer komplexa gräsytor. Lämplig för områden upp till 1000 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik styr automatiskt robotgräsklipparen genom trånga passager. Det intuitiva menysystemet möjliggör personliga inställningar för när du vill att maskinen ska klippa. Snap-covers i olika färger finns som tillval. Inkl 150 m slinga/guidekabel.

25 190 Kr 

 

Reservera din Automower nu
Beställningsformulär

Automower 315 II

Välutrustad 4-hjulig robotgräsklippare för effektiv klippning av komplicerade gräsytor. Lämplig för mediumstora ytor upp till 1500 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 40%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Kaross med snäppfäste i oilka färger finns som tillval. Inkl 250 m slinga/guidekabel.

29 190 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 420                                      Så långt lagret räcker !

Välutrustad stor robotgräsklippare för effektiv klippning av komplicerade gräsytor. Lämplig för större ytor upp till 2200 m² och kan hantera branta sluttningar med en lutning på upp till 45%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Polarvit kaross finns som tillval. Inkl 250 m slinga/guidekabel.

Ord 39 990 kr
Nu 36 590 kr
Reservera din Automower nu !
Beställningsformulär

Automower 320 NERA

Automower® 320 NERA är en högpresterande modell för gräsmattor upp till 2200 m² och erbjuder en förstklassig klippupplevelse, robust design och pålitlig drift. Dess patenterade rörliga framaxel ökar manövrerbarheten och förbättrar lutningsprestanda så att den klarar sluttningar upp till 50 %. Inkl 250 m kabel för guide/begränsningslinga. TILLVAL: Installation utan begränsningskabel är tillgänglig tack vare EPOS™ Plug-in Kit tillsammans med Automower® Connect från din smarta telefon som ger precisionsklippning. Optimerad prestanda tack vare automatiska programuppdateringar med FOTA (Firmware Over The Air).

39 990 kr

Extra kabel för guide/begränsningslinga debiteras med 12,50 kr/m. Framkörning upp till 6 km ingår, körsträckor utöver detta debiteras med 33 kr/km.

Auto-mow impact safety cable

Extra förstärkt slingkabel för robotgräsklippare

Uppgradera från standard 2,7 mm kabel till denna dubbelförstärkta 3,6 mm kabel för 3,00 kr/meter. Vi lämnar då 3 års garanti på installationen och risken att du drabbas av brott på sling- eller guide-kabel minimeras.