Barninnsats
Barninnsats
Barninnsats

Modulen för barn är en av de tre komplementära modulerna i AddBike. Den är avsedd för ett barn från 2 år och upp till 1,2 m / 35 kg. Den är skapad för att göra de dagliga resorna med ditt barn enklare, säkrare och bekvämare. Tillsammans med en traditionell barnstol på din cykel är det en bra lösning för föräldrar med 2 barn som vill fortsätta använda sin cykel för sina dagliga resor.

Skjutsa två barn med AddBike

Sätet är upphängd och det dämpar vibrationer och stötar som barnet annars kan känna under resan.

I det bekväma sätet är barnet skyddat med ett 3-punkts bälte.

Smal

Barninsatsen gör inte AddBike bredare. Hela fordonet är fortfarande bara 70 cm brett och kan lätt passera genom normala dörrar.

Väderskydd

Tyget i barninsatsen ger skydd mot regn och är resistent mot UV-ljus. Barninsatsen skyddar okså barnet från insekter och damm.

Skjutsa ditt barn i tätorten

Med AddBike och dess barninsats kan du lättare transportera ditt barn. Den är så kompakt att du enkelt kommer fram på alla ställen en vanlig cykel kommer fram. Som cyklist kan du njuta av turen med AddBike tack vare dess manöver- och lutningssystem. Då barnet sitter fram är det möjligt att hålla uppsikt över barnet under resan.

Barnet sitter skönt under resan: det unika pendelformade systemet, utvecklat av AddBike, gör att sätet håller sig parallell mot marken. Barnet sitter rakt under resan och dessutom gör det upphängda sätet med sitt 3-punkts bälte att stötar effektivt absorberas. (gångvägar, grus, asfalterade vägar ... etc).

Förutom barntransporten kan denna behållare användas för andra användningsområden: matvaror, lådor eller till och med en utflykt med ditt husdjur!

Hundtransport

Trots att vagnen ursprungligen är utformad för transport av barn går det utmärkt att transportera hunden.