Beställ/skicka förfrågan

 

Fyll i formuläret här intill om du är intresserad av en Automower. Fyll i vilken modell du är intresserad av så återkommer vi med när vi kan leverera.

Fyll i här !

Fyll i din adress
Telefon nr
Välj din modell
Kryssa dina val
Har du några frågor eller speciella önskemål, fyll i här

Safety cable

Tjockare och starkare kabel som minskar risk för kabelbrott på sling och guidekabel. Står även emot gnagare. Med denna kabel lämnar vi 3 års garanti på installationen. Pris som anges är skillnaden mot standardkabeln.

Pris 3,00 kr/meter

Hus

Husqvarna Automower® har utvecklats för att fungera i alla förhållanden. För att bibehålla dess eleganta finish så finns nu ett matchande Automower® hus som skyddar mot de långsiktiga effekterna av regn och solljus. Display och knappsats är åtkomliga även under laddning tack vare den uppfällbara huven och alla anslutningar är åtkomliga genom kabelluckan. Montering 375 kr, gratis i samband med installation.

Pris 1990 kr

Connect

Automower® Connect (tillgänglig på App Store och Google play) ger dig full kontroll över din Husqvarna Automower ® -hela tiden. När din återförsäljare har installerat detta tillbehör i robotgräsklipparen har du möjlighet att starta, stoppa och parkera din Automower®, visa och ändra klippinställningarna samt få larm och spåra klipparens GPS-position - med din smartphone, var du än är. GPS-spårning och felmeddelanden via SMS finns även för icke-smartphone-användare. Passar ej 105, std på X-modellerna. Inkl montering vid köp av ny maskin annars tillkommer 795 kr.

Pris 2990 kr

Vägghängare

Frigör golvyta under vintern och när Automower® inte används under sommaren.

Pris 690 kr

Terrängkit

Kit innehållande tunga bakhjul och hjulborstar för utmärkt grepp på sluttande gräsmattor. I samband med köp av ny maskin bjuder vi på monteringen (Värde 495 kr)

Pris 305/310/315X 790 kr, 420-450X 990 kr

Underhållskit

Utrustning för lättare rengöring och underhåll av Automower under säsong. Innehåll: Två specialborstar, en mycket smal borste och en liten borste med skrapa, för att ta bort gräs och smuts En skruvmejsel för att byta kapskivor En slipdyna för att rengöra kontakter på gräsklipparen och laddstationen En handduk och en flaska med plastvårdsspray för att polera plastdelarna

Pris 350 kr

Hjulborstkit

Håller drivhjulen på Automower® rena för att bibehålla greppet. (I samband med nyförsäljning bjuder vi på monteringen (värde 295 kr)

Pris 310/315X 279 kr, 305, 420-450X 440 kr

Skarvkopplingar 5 st

Med husqvarna skarkopplingar håller skarvarna år efter år i gräsmattan. Bra att ha hemma om olyckan skulle vara framme och kabeln skadas eller om du vill göra några ändringar

Pris 75 kr

Testutrustning

Med Husqvarna testutrustning finner du enklare kabelbrott på din slinga till robotgräsklipparen.

Pris 650 kr