AddBike shopinginsats
Shoppingvagn

Shoppinginsatsen har skapats för att enkelt kunna sköta de dagliga inköpen med cykel. Det speciella med denna behållare är dess möjlighet att använda med och utan AddBike. Att lossa eller montera den på AddBike tar endast 20 sekunder. Du kan alltså lossa insatsen och ta med den in när du handlar och sedan fästa den lika snabbt när du skall cykla hem med varorna. Enkelt och snabbt och inga bärkassar behövs. Sparar tid och miljö. Infästningen är enkel och säker. Tillsatsen väger 2,7 kg. AddBike data finns på sidan för basinsatsen.

Volym 44 L

AddBike Shoppinginsats rymmer en volym upp till 44 liter. Ett perfekt behållare för att transportera dina dagliga dagligvaror.

AddBike shopinginsats snabbmontering

Med metallfäste och kardborreband behöver du bara 20 sekunder för att fixa Carry'Shop på AddBike.

AddBike dramaten

Lossad från cykeln är shoppingvagnen enkel att dra då du går till fots. Enkelt och bekvämt, du slipper lasta och lossa på cykeln.

Spara bilen, åk cykel och handla

Med AddBike shoppingvagn kan du ta cykeln istället för bilen när du åker och handlar. Nyttig vardagsmotion och bra för miljön. Med sin 44 L lagringskapacitet kan shoppingvagnen vara användbar vid dina dagliga inköp utan att ta bilen.

Denna Shopping insatsen har egna hjul och kan användas med och utan cykel. Det här är enkelt och snabbt att fixera på cykeln, det gör en perfekt lösning vid flera tillfällen.