Vi säljer mopeder från Peugeot, Rieju, Zym och PGO, några av de mest sålda kvalitetsmopedmärkena i Norden

Vid leverans är våra mopeder alltid färdiga för drift i trafik. Färdigmonterade, registerade, provkörda och med bensin i tanken.

Nedan några av de fordon vi har i lager just nu.

Rieju DRAC SM RS Special edition

SPECIAL EDITION

Motorvalet är självklart Minarellis AM6 motor med den 6-växlade lådan, en mycket pålitlig och uthållig 2-taktare. Dracen har utrustats med ett antal handplockade komponenter från mycket prestigefyllda tillverkare. Färganpassade hjul från MORAD. Digital hastighetsmätare från KOSO. Svartlackat avgasssystem med ljuddämpare i aluminium från TECHNIGAS Bromsar från J.JUAN 260 mm waveskiva fram från GALFER Platskåpor och handtagsskydd från POLISPORT Förgasare från DELORTO Miniblinkers Självklart har även DRAC 2-års fabriksgaranti. EU45 EURO 4

Pris 24 mån à 1499 kr*

(kontant 35990 kr)

Tillval

Fri service i 2 år

125 kr/mån**

Kraftigt kedjelås och godkänd hjälm

91 kr/mån*

Tillval

Fri service i 2 år

225 kr/mån**

Kraftigt kedjelås och godkänd hjälm

91 kr/mån*

SYM Mio 50i

SYM Mio Retromopeden, för dig som gillar design, färg och form med en blandning av nos¬talgi och nytänkande. Mio är smidig och mycket lättkörd. Med elstart och automatväxel är det bara att köra, gasa och bromsa. En funktionell och miljöriktig moped med en stark 4-taktsmotor. Mio är tystgående och bränslesnål. En klassisk cityscooter, Italiensk design när den är som bäst. handskfack med USB utag för laddning av mobilen. EU-45 4-takt EURO 4

Pris 24 mån à 750 kr*

(kontant 17990 kr)

Speedfight 4 

R-cup

Letar du efter sportig design? Då har du kommit rätt. Iceblade har en helt ny hypermodern finish med dubbla konvexa strålkastare inringade i rött, radialmonterad skivbroms och wave-skiva fram, svartlackerade fälgar med röda detaljer och röda luftintag. Du får dessutom smartphone hållare, fotplattor i aluminium, USB & 12-volts uttag för laddning av t.ex. mobil, 13” hjul, styrvikter i rostfritt stål, sportljuddämpare och vit passagerarkuts. Den perfekt positionerade digitala instrumentpanelen presenterar all information du behöver under körningen och blandar styrka med förfining. Kombinationen av rött, vitt och svart sätter en ny standard för sportscooters. EU 45. 2-takt. EURO 2 Begränsad upplaga.

Pris 24 mån à 1104 kr*

(kontant 26490 kr)

Tillval

Fri service i 2 år

225 kr/mån**

Kraftigt kedjelås och godkänd hjälm

91 kr/mån*

 

SYM Jet 50

Den karakteristiska Jet 4 designen med sin sportiga look i kombination med den unika strålkastaren gör Jet 4R till en omtalad sportscooter, Italiensk design när den är som bäst. 13” hjul ger bra och stabila köregenskaper. 4-taktsmotorn gör den stark och bränslesnål. Förvaringsutrymme under sadeln. Det attraktiva priset gör att du får marknadens bästa sportscooter och mycket valuta för pengarna. EU-45 4-takt EURO 4. Finns hemma även i helgrå.

Pris 24 mån à 749 kr*

(kontant 17990 kr)

Tillval

Fri service i 2 år

250 kr/mån**

Kraftigt kedjelås och godkänd hjälm

91 kr/mån*

**Max 10000 km, Material och reservdelar tillkommer.

 *24 mån räntefritt. Exklusive uppl och aviavgifter. Kreditgivare: 

Resurs Bank

 

Se hela programmen av mopeder på respektive tillverkares/importörs sida: